Werkwijze

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5-7 sessies van anderhalf uur. In de sessies gaan we dieper in op de coachvraag (jouw rol daarbij en de wisselwerking met de omgeving) en help ik je jouw gewenste situatie ontdekken. Vervolgens kijk je hoe je met behulp van je talenten kunt toewerken naar het bereiken van die gewenste situatie. We kunnen oefenen met interventies en daarop reflecteren. In het laatste gesprek volgt een evaluatie van het traject en bespreken we hoe je de verandering kunt vasthouden. Indien gewenst vindt na 3 tot 6 maanden een follow-up-gesprek plaats om te reflecteren hoe de verandering heeft standgehouden.

De sessies zijn twee- of driewekelijks en vinden plaats bij het Coachhuis of Dé Plek in Leiden. Indien wenselijk is een andere locatie ook mogelijk. Bij de eerste en laatste sessie kan eventueel de werkgever deelnemen.  

Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden via WhatsApp of het contactformulier. Ik neem dan contact met je op voor een intake-gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we de werkwijze en bekijken we of personal coaching geschikt voor je is. Dit gesprek duurt gemiddeld een uur en is kosteloos.